Despre noi

Vrei sa-ti scoti casa, masina sau laptopul din monotonie? Noi avem rezolvarea… Stickere pentru toate preferintele si suprafetele.
Avem o multitudine de modele de unde poti alege unul pe gustul tau.Daca totusi nu ai gasit la noi pe site stickerul care ti se potriveste, nu te ambala prea tare, trebuie doar sa ne trimiti imaginea si dimensiunea dorita (pe email, la office@westick.ro sau accesand linkul www.westick.ro/index.php?route=product/stickerepersonalizate), iar noi ti-o transformam intr-un sticker.

 

Contact Email: office@westick.ro
Magazin online de stickere (www.westick.ro)
Tel: 0757.737.588

 

Stickerele pentru laptop

 

Sunt printate HI-RES, 2400 dpi, pe autocolant removable, ce se poate indeparta foarte usor, fara a lasa urme pe suprafata laptopului.
Poti alege din peste 400 de modele puse la dispozitia ta pe site-ul nostru sau putem realiza un sticker „custom” la dimensiunile dorite de tine. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti imaginea dorita impreuna cu modelul laptopului sau dimensiunile stickerului.
De asemenea,  realizam si stickere pentru interiorul laptopului (zona de jur-imprejurul tastaturii si a display-ului). Pentru aceasta, va trebui sa ne trimiti o schita cu toate decupajele (dimensiunile tastaturii, ale display-ului, ale pad-ului si ale butoanelor).

 

Stickerele decorative

 

Sunt realizate din folie adeziva de calitate, Oracal Wall-Art, special creata pentru decorarea peretilor interiori, peste care se aplica folie de transfer pentru facilitarea montajului.Paleta coloristica cuprinde 55 de culori mate.Pot fi indepartate foarte usor, fara a strica suprafata peretilor pe care sunt aplicate.

 

Stickerele auto

 

Sunt realizate din folie adeziva din PVC, cu suprafata lucioasa sau mata, special creata pentru aplicatii de exterior. Peste autocolant se aplica folie de transfer pentru facilitarea montajului.
Paleta coloristica cuprinde 60 de culori lucioase si 54 mate.
Durabilitatea foliei in exterior este de 5 ani.Pot fi printate HI-Res, 2400 dpi, pe autocolant alb sau transparent sau decupate pe cutter-plotter dintr-una sau mai multe culori.

 

Leave a Comment